Despre Noi

Pizza Militari un concept reinterpretat

Credem în Calitate

Pizza Militari Traditie Italiana

Din2020

Pizza Militari

Pizza Militari? Pare un concept comun la prima vedere, dar am vrea să vă împărtășim povestea noastră.

În anii petrecuți în Italia am visat tot timpul la o pizzerie a noastră. Ne-am dorit să construim o comunitate în jurul unui loc în care oamenii socializează cu drag.  Am vrut o pizzerie în care coechipierii să ia masa după un meci de fotbal. Visam la grupuri de copii care să vină fără teamă sa-și comande desertul preferat.

Ne-am dorit să transformăm ideea de pizza Militari in ceva special. Drept pentru care am căutat un loc cu terasă în aer liber pe care să-l umplem cu căldură și bună dispoziție.

Am vrut să facem vecinii mai vecini. Ne-am propus să descrețim frunți și să aducem zâmbete în jurul unei pizza autentice și a unor paste de calitate.

Așa a apărut Pizzeria La Coco Militari. Vă așteptăm cu drag cu ofertele noastre și o gama variată de pizza și paste, ciorbă, burger, mititei.   Livrăm ecologic la domiciliul dumneavoastră. Ajungem în timp record pe străzile adiacente (Uverturii, Orșova, Dezrobirii, Stupca, Boja, Cernișoara, Cetatea de Baltă, Dreptății, Apusului).

pizza și paste cu carne
pizza cu pui
pizza cu pește, paste cu creveți

Calitate, Traditie, Comunitate, Familie

Pizza Militari, paste și lasagna

testimoniale

“Cinci Stele!”

WOW! Eu am mancat la pachet dupa o ora, cand am ajuns acasa si pizza era intacta, atat ca gust, dar si ca textura. Ingrediente calitative

Deși au deschis de puțin timp, am încercat pizza Suprema de două ori deja. Blatul a fost bun, gustul este de 5 stele! Recomand!

Pizza foarte gustoasă ,ingrediente proaspete chiar merită si lasagna tot la fel de buna, recomand cu bratele deschise.